Arhiva


Martie 2010
Mai 2010

FEMEIA MODERNA-“Pentru ca meriti mai mult”

            Evenimentul este organizat de -AGENTIA SENSATION-Professional Showbiz Team, in colaborare cu RESTAURANTUL FAGET-IZVOR, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, eveniment ce va avea loc in data de 06. Martie. 2010 in sala mare a restaurantului, incepind cu orele 18.00.
            Evenimentul este structurat pe doua parti, si-anume: Partea de spectacol, care va incepe la orele 18.00 si se va desfasura aproximativ doua ore,doua ore si jumatate, adica pina la ora 20.00-20.30 si Party-ul care urmeaza imediat dupa spectacol, si va tine pina la orele diminetii.
            Prima parte a evenimentului, adica Spectacolul va cuprinde un sir de activitati artistice cum ar fi: Recital de muzica usoara, oferita de solisti probabil mai putin cunoscuti marelui public, dar a-si putea spune despre ei ca sunt tinere talente inca nelansate in lumea showbiz-ului, cu o voce si un talent care merita vazut si ascultat, iar dupa criticat deorece cel mai bun juriu in acest domeniu este chiar marele public, dupa care o sa urmeze o Prezentare de moda in care vor fi prezentate doua colectii de rochii de gala, purtate de 12 modele ale Agentiei Sensation, rochii gindite si croite cu mare finete de un designer necunoscut inca in bransa: Designerul vestimentar ALIN LAZAR, iar in continuarea spectacolului si publicul va face parte din acesta deorece urmeaza: Tragerea la sorti a TOMBOLEI, toate biletele cumparate intra la tragerea la sorti, unde vor iesi cistigatoere doar 3, cele trei locuri: 1, 2 si 3, care vor cistiga premiile puse in joc de catre agentie si restaurant. In continuare raminem tot la public fiindca urmeaza: Alegerea Miss 8 Martie 2010, din al carui juriu vor face parte 4 barbati din staff-ul si artistii spectacolului. Alegerea Miss-ului incheie cele doua ore, doua ore si jumatate a spectacolului si urmeaza pentru participanti servirea mesei, O Cina Romantica, timp in care staff-ul spectacolului pregateste sala pentru PARTY-ul care urmeaza si va tine pina la orele diminetii, atmosfera fiind intretinuta de un DJ profesionist.
            Tombola, va cuprinde trei premii, dupa cum urmeaza:
                       
                        1.-Locul 3: o coafura oferita de hairstylistul agentiei si un buchet de flori
                        2.-Locul 2: cazare la motel o noapte 2 persoane si un buchet de flori
                        3.-Locul 1: o rochie la alegere din cele prezentate, o coafura si un buchet de flori.

            Meniul cinei romantice, va cuprinde:

                        -250 ml vin de casa/persoana.
                        -1/3 sticla apa minerala.
                        -o friptura cu garnitura si salata.
            Cei care doresc pot sa comande si altceva de baut sau mincare in afara meniului, oricind poftesc de la bar sau bucatarie si pe timpul noptii, cind se deruleaza Party-ul.
            Locul de desfasurare: RESTAURANTUL FAGET-IZVOR( Platoul Sfintu-Ioan, Faget)
            Data: SIMBATA 06. MARTIE. 2010
            Ora: 18.00
            Pretul biletului: 70 Lei/persoana.
            PERECHILE AU REDUCERE -10%

            Biletele se pot procura:
-direct de la RESTAURANTUL FAGET-IZVOR, Telefon: 0264.425.909, sau la D-na Oltita, la numarul de telefon: 0733.075.740.
-direct de la AGENTIA SENSATION, la D-nul Kiss Renaldo, telefon: 0720.030.157.

               M inimum de persoane pentru care spectacolul va putea avea loc, este de 80 de persoane. Sub acest numar de persoane spectacolul nu poate avea loc.

 

               VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE SI VA ASTEPTAM CU DRAG.